У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який сьогодні кинув пляшку із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen на вулиці Хрещатик.

Відео дня

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, у ході відпрацювання території працівники карного розшуку викрили та затримали 53-річного жителя столиці. Його доставили в управління поліції для надання пояснень.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте такожУ Києві підпалили магазин Roshen (фото)

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 18 березня, у ДСНС України поінформували, що в Києві у вітрину магазину Roshen на Хрещатику невідомі особи кинули пластикову пляшку із займистою речовиною.

Сигнал про пожежу в магазині надійшов рятувальникам о 15.10. Займання ще до прибуття пожежного підрозділу працівники магазину ліквідували підручними засобами. Внаслідок займання ніхто не постраждав, лише закопчена зовнішня вітрина магазину на площі 2 кв. м.

У соціальних мережах повідомлялося, що була спроба підпалу магазину Roshen, який зокрема, також розташований на вул. Хрещатик поблизу Бесарабського ринку.