Присвоєне майно вони продавали, а отримані гроші витрачали на розваги / фото: прес-служба поліції

В Одесі за розбійні напади затримано трьох підлітків.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, зловмисники діяли вночі на малолюдних вулицях у центрі міста.

Зловмисників затримали напередодні після чергового злочину - на Соборній площі вони напали на 30-річного охоронця МАФу, побили і, погрожуючи ножем, викрали обладнання для приготування кави.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові два семикласники "замінували" школу

Як зазначається, підозрювані - троє місцевих жителів віком 14, 15 і 16 років. Предметом злочинного посягання ставали мобільні телефони, ювелірні вироби та мопеди. На рахунку у зловмисників чотири епізоди розбійних нападів на одеситів, а також близько восьми фактів викрадення мопедів.

За словами затриманих, привласнене майно вони продавали, а отримані гроші витрачали на розваги. Зараз їх перевіряють на причетність до скоєння низки аналогічних злочинів.

Наразі правопорушників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

За всіма фактами розпочато кримінальні провадження у ч.2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.