У Львові дівчина постраждала від падіння цеглини / tOrange.biz

У Львові госпіталізували 19-річну дівчину, на голову якій впав шматок цегли.

Читайте такожНа Закарпатті знайшли тіло 11-річного хлопчика, якого напередодні змило хвилею в річку

Як повідомляє «Львівська хвиля», інцидент стався на площі Міцкевича, біля клубу Спліт. Постраждалу госпіталізували у 8-му міську лікарню. Домедичну допомогу дівчині надавали патрульні. Вони наклали пов’язку голови для зупинки кровотечі. 

Відео дня

«Патрульні провели опитування подруги потерпілої. Вона повідомила, що близько 13-ї години вони зупинились біля пішохідного переходу і раптом з даху чи будівельної риштовки впав на голову камінь та завдав тілесних ушкоджень її подрузі. Зі слів очевидців, на той момент проводилися ремонтні роботи. По прибуттю патрульних, осіб, які проводили ремонтні роботи, на місці не було. Потерпілу забрала швидка», – розповіла журналістам речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

У дівчини попередньо діагностували струс головного мозку. Будинок,  з якого впав камінь - у риштуванні. Хто саме проводив там ремонтні роботи встановлять слідчі.  

Раніше повідомлялось, що у турецькому місті Денізлі на голову 19-річної Бусри Ясар впала купа цегли, але вона навіть не втратила свідомості і змогла піднятися за допомогою перехожих.