Заступник голови прокуратури Черкаської області Юрій Ковтун влаштував дебош у ресторані в Черкасах.

Інцидент стався в ресторані "Тарас Бульба" ще 7 червня. Відео опублікував на своїй сторінці у Facebook представник "Національного корпусу" Дмитро Кухарчук.

Відео дня

Читайте такожУ Кривому Розі клієнтка супермаркету напала на касирів і охоронця через платіжну картку (відео)

"Очманілі від безкарності, бухі в ж*пу прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану... У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних справах ДБР прокуратури Черкаської області – день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка, який у п'яному угарі рветься в бій", – пояснив відео Кухарчук.

Представник "Нацкорпусу" стверджує, що у заступника голови прокурори Черкаської області вдалося забрати пістолет.

"Я поки не отримав відео, де це чмо, діставши свій статевий орган, намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки, які повинні стояти на сторожі громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців", – додав Кухарчук і закликав жителів зібратися біля обласної прокуратури 13 червня о 12:00, щоб вимагати відставки Ковтуна й Овчаренка.

На відео відреагував і сам прокурор області Сергій Овчаренко. Він повідомив у Facebook про призначення службового розслідування за фактом публікації ролика. Прокурор стверджує, що його підлеглі не мали при собі зброї, а скандал штучно роздувається активістами, підозрюваними у низці кримінальних проваджень.