Водійка Porsche Cayenne протаранила Ford  / фото zk.npu.gov.ua

В Ужгороді 21-річна водійка Porsche Cayenne не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем Ford Focus. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте такожУ Львові трагічно загинула відома у минулому гімнастка, дружина знаного тренера ФК «Карпати»

“Учора,15 червня, в Ужгороді по вулиці Слов’янській трапилася ДТП з потерпілими. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 19:15 21-річна мешканка Сваляви перебуваючи за кермом авто Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем Ford Focus, під керуванням 32-річного ужгородця”, - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У результаті аварії, до лікарні госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку Porsche Cayenne, її ровесницю мешканку с. Сторожниця, яка перебувала у авто у якості пасажира, а також водія Ford Focus. Стан чоловіка лікарі характеризують як вкрай важкий. 

фото zk.npu.gov.ua
фото zk.npu.gov.ua

За даним фактом у поліції розпочате розслідування за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими.

21-річну водійку затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу. У справі триває досудове слідство.

Як повідомляв УНІАН, 15 червня на Вінниччині сталася страшна аварія, під час якої загинули четверо людей і ще четверо травмовані, в тому числі двоє дітей віком 10 та 6 років. У Тростянецькому районі зіткнулись Audi А6 та Volkswagen Touareg.