Зіткнулися Audi А6 і Volkswagen Touareg / фото: поліція

Поліція розслідує обставини аварії на Вінниччині, під час якої загинули четверо людей і ще четверо травмовані, в тому числі двоє дітей віком 10 та 6 років.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції України, ДТП сталася 15 червня у Тростянецькому районі - зіткнулись Audi А6 та Volkswagen Touareg.

фото: поліція

Читайте такожНа Львівщині легковик переїхав водія вантажівки, який провівши заміну колеса

«Близько 17.20 на автодорозі між селами Буди та Ободівка зіткнулись Audi А6 та Volkswagen Touareg, які рухались у зустрічному напрямку. За кермом Audi перебував 31-річний житель села Нова Ободівка. За кермом другої автівки - 36-річний житель м. Дніпро», - йдеться у повідомленн.

Від отриманих ушкоджень обидва водії загинули на місці події. Також травми, несумісні з життям, дістали двоє пасажирів іномарок – 40-річний чоловік та дружина водія Volkswagen Touareg.

Крім загиблих, у Volkswagen перебували ще четверо пасажирів – 21 та 25 року, а також діти віком 10 та 6 років. Їх з травмами різного ступню тяжкості госпіталізовано. Загрози їхньому життю немає.

Обставини та причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування після проведення ряду експертиз. Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.