За даним фактом вже проводиться службове розслідування / фото dnepr24.com.ua

Вчора ввечері у Кременчуці Полтавської області двоє молодих дільничних поліцейських, які перебували поза службою, побили відвідувача магазину за те, що зробив їм зауваження, аби ті не волали і не висловлювались нецензурною лексикою при дітях.

Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Андрій Замахін на своїй сторінці у Facebook.

Замахін зазначив, що вчора ввечері до поліції надійшла інформація про бійку в одному з місцевих магазинів. На місце події прибули патрульні, які припинили правопорушення.

Відео дня

Читайте такожУ Дніпрі чоловік примотав ніж до руки та пішов визволяти затриманого поліцією друга

«З'ясувалося, що в магазині виникла суперечка, яка переросла в бійку між двома молодими дільничними поліцейськими, які перебували поза службою, і місцевим відвідувачем магазину. За попередньою інформацією, учасники конфлікту перебували у стані алкогольного сп'яніння. В ході бійки всі отримали легкі тілесні ушкодження», - написав він.

«З'ясувалось, що в магазині виникла суперечка, яка переросла в бійку між двома молодими дільничними поліцейськими, які перебували поза службою, та місцевим відвідувачем магазину. За попередньою інформацією, учасники конфлікту перебували в стані алкогольного сп'яніння. У ході бійки всі отримали легкі тілесні ушкодження», - написав він.

За даним фактом вже проводиться службове розслідування поліцією області. Дільничних відсторонили від виконання обов'язків та вирішується питання про доцільність їх перебування в органах поліції.

За словами Замахіна, висновки службового розслідування буде направлено в ДБР для надання діям фігурантів правової оцінки.

«Разом ми зможемо очистити відомство від випадкових осіб та створити належні умови для тих, хто дійсно прийшов до лав поліції чесно й віддано служити та захищати. Тож інформуйте. Ми завжди відкриті до діалогу та зацікавлені, щоб у поліції працювали гідні люди», - наголосив начальник поліції Полтавщини.

Як повідомляв УНІАН, двоє поліцейських опинилися на лікарняних ліжках після того, як зробили зауваження хлопцеві, який викинув пляшку на дорогу. Піднімати він її не захотів, сильно лаявся і покликав на допомогу агресивно налаштованих молодиків - разом і побили поліцейських.