Поліцейські зробили зауваження парубкові за викинуту пляшку / фото: прес-служба поліції

Двоє поліцейських опинилися на лікарняних ліжках після того, як зробили зауваження хлопцеві, який викинув пляшку на дорогу. Піднімати він її не захотів, сильно лаявся і покликав на допомогу агресивно налаштованих молодиків - разом і побили поліцейських.

Це сталося 19 червня в місті Васильківка Запорізької області, повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції.

Внаслідок інциденту постраждали 26-річний старший дільничний офіцер поліції та 27-річний старший слідчий поліції Василівського ВП ГУНП у Запорізькій області.

Відео дня

«Повертаючись після служби додому, вони зробили зауваження парубкові, який викинув на дорогу скляну пляшку. У відповідь юнак почав нецензурно висловлюватися, а коли поліцейські представилися - почав поводитися ще зухваліше. Більш того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб», - йдеться у повідомленні.

У результаті розбійного нападу поліцейські отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей та внутрішніх органів. Також нападники відібрали у правоохоронців особисті речі - службові посвідчення, кошти, документи. Зникли зловмисники з місця злочину на автомобілі в невідомому напрямку.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.28 ч.2 ст. 345, ч.4 ст. 296 та ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України.

По гарячих слідах оперативники ВБ встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів – місцеві мешканці 1994 та 2003 років народження.

Слідчі поліції заочно оголосили їм підозри у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук. Було отримано і дозвіл суду на затримання.

Одного з нападників оголошено у розшук / фото: прес-служба поліції