Під Києвом Audi збив трьох людей / фото Роман Барабаш / Інформатор

В ніч на 20 липня недалеко від села Віта Поштова під Києвом сталося ДТП зі смертельним результатом. Автомобіль Audi збив на смерть чоловіка і двох жінок.

Аварія сталася близько 22:50, повідомляє "Інформатор".

Читайте такожВ Одеській області внаслідок ДТП загинули чотири людини, зокрема й маленька дитина (фото)

За попередньою інформацією, якої з нами поділилися поліцейські, седан Audi їхав з боку Києва, коли перед ним у недозволеному для цього місці спробували перетнути дорогу пішоходи. В результаті водій збив трьох людей, причому чоловік в результаті удару втратив ногу.

Від отриманих травм чоловік, і обидві жінки загинули на місці. Прибулі на місце аварії поліцейські перекрили ділянку дороги для ретельного огляду місця події. Причому перекриття розташувалося за три кілометри до місця самої аварії. За словами поліцейських, це зроблено для того, щоб слідчо-оперативній групі було простіше дослідити велику зону аварії.

фото Роман Барабаш / Інформатор

За попередньою інформацією, водій Audi був тверезим, оскільки тест на драгері не дав ніяких результатів. Проте його все одно відвезли до лікарні для ретельного тесту. На місці ж активно працювали слідчі, які мають з'ясувати обставини ДТП.

Як повідомляв УНІАН, 18 липня у Запорізькій області водій на смерть збив двох велосипедистів.