Внаслідок події ніхто не постраждав / Ілюстрація: zmist.pl.ua

Поліція перевіряє інформацію про те, що невідомі стріляли у рейсовий автобус сполученням «Київ – Житомир».

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділ комунікації поліції Києва, інформація про інцидент біля станції метро «Академмістечко» у Святошинському районі у чергову частину надійшла сьогодні близько 10-ї години.

Читайте такожБіля «Лісової» у Києві на ходу загорілась маршрутка (відео)

Відео дня

Водій маршрутного таксі сполученням «Київ – Житомир» повідомив, що нібито через дорожній конфлікт щодо першочерговості проїзду водій автомобіля «Опель Віваро» здійснив постріл із невстановленої зброї у напрямку автобуса.

"Для розшуку і затримання автомобіля, на який вказав заявник, у столиці ввели відповідний оперативний план, а невдовзі правоохоронці зупинили розшукувану машину, тож спілкуються із водієм та пасажиром",- розповіли у поліції.

Водій маршрутного таксі від написання заяви відмовився і, не надавши інформацію, чи має транспортний засіб будь-які пошкодження внаслідок пострілу, поїхав з місця події. Правоохоронці проводять перевірку та визначаються з правовою кваліфікацією цієї події.

Як повідомляв УНІАН, у Києві на Героїв Дніпра банда в балаклавах серед білого дня підпалила маршрутки «коктейлями Молотова» і зникла на мопедах.