Проїзд по ділянці вулиці Чигоріна, де впало дерево, наразі закритий / фото "Інформатор"

На столичному Печерську впало багатолітнє дерево та вдарило жінку.

Як повідомляє Головне управління ДСНС в м. Київ, повідомлення про те, що на вул. Чегоріна, 59-А, на людину впало дерево надійшло 27 серпня о 10:04.

До місця виклику було направлено рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Читайте такожУ центрі Чернівців обвалився будинок (фото)

«По прибуттю на місце події рятувальники виявили потерпілу, яка знаходилася біля поваленого дерева. Жінка перебувала в свідомості, а також їй пощастило, що дерево тільки вдарило її, а не привалило. За допомогою нош рятувальники транспортували жінку до карети швидкої медичної допомоги, яка доставила потерпілу до лікарні», - повідомили у столичному главку ДСНС.

Своєю чергою «Інформатор», посилаючись на очевидців, пише, що постраждала жінка 50-60 років. Постраждала йшла по пішохідній зоні і в момент, коли дерево почало падати, не встигла відбігти.

«Мешканці будинку на Чигоріна 59 чули тріск дерева з раннього ранку. Поруч з ним ще близько місяця тому комунальники розкопали яму. Люди вважають, що воно обвалилося саме з цієї причини», - зазначає ЗМІ.

Повідомляється також, що проїзд по ділянці вулиці Чигоріна, де впало дерево, наразі закритий, тут працюють комунальники.