Правоохоронці затримали чоловіка через кілька годин після скоєння злочину / фото pixabay.com

В Одеській області судитимуть чоловіка за зґвалтування 18-річної вагітної мешканки Миколаєва.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, наприкінці минулого тижня прокурори Комінтернівської місцевої прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно 26-річного чоловіка.

Читайте такожУ хід йшли кулаки і сумки: у київській маршрутці жінки влаштували жорстку бійку через місце (відео)

Відео дня

Встановлено, що в червні в місті Южне зловмисник, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, вдарив по обличчю і зґвалтував молоду жінку, яка була вагітна.

Правоохоронці затримали чоловіка через кілька годин після скоєння злочину.

Як зазначається, обвинуваченого раніше вже судили за аналогічний злочин (зґвалтування). Однак повний строк покарання не відсидів, оскільки вийшов на свободу достроково.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Южненського відділення поліції по ч. 2 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, у червні в місті Южне Одеської області був заарештований підозрюваний у зґвалтуванні 18-річної вагітної жінки. Потерпіла приїхала в гості до подруги, ввечері вони в компанії чоловіків відпочивали в кафе. Один з них запропонував провести потерпілу додому, проте по дорозі затягнув її на пустир і, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував.