У підсобних приміщеннях учасників групи виявлено велику кількість переробленої стрілецької зброї / фото ssu.gov.ua

Правоохоронці викрили у Київській області організоване злочинне угруповання з трьох чоловіків, які незаконно виготовляли та продавали засоби ураження. Вони переробляли травматичну зброю на бойову для реалізації представникам кримінальних кіл.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Одержану зброю кримінальники планували використати для вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Також фігуранти справи продавали засоби ураження через інтернет та сервіси поштового зв’язку клієнтам з інших регіонів України. Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів незаконного збуту зловмисниками зброї та боєприпасів", - зазначили в СБУ.

Відео дня

Читайте такожПоліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у столичному тролейбусі (відео)

Правоохоронці розповіли, яку саме зброю знайшли. 

"Під час санкціонованих слідчих дій за місцями проживання та у підсобних приміщеннях учасників групи виявлено велику кількість переробленої стрілецької зброї, пістолетів іноземного виробництва для стрільби бойовими набоями та боєприпаси. Також вилучено глушники та устаткування для виготовлення і переобладнання засобів ураження", - уточнили в СБУ.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.