Педофіл ґвалтував дитину близько двох годин / фото: kharkiv_1654

У Харкові педофіл по-звірячому зґвалтував і побив 12-річну дівчинку.

На сторінці "Харків NOW" в соцмережі Facebook з'явилися фотографії можливого підозрюваного.

"У Харкові зґвалтували 12-річну дівчинку: триває пошукова операція. Відморозок знущався над дитиною дві години! За інформацією місцевих жителів, злочинець - чоловік близько 25 років, зріст - 175 см, був одягнений у синю футболку з зображеним на ній білим півнем. Допоможіть впізнати!" – йдеться у підписі до фото.

Відео дня

Як відзначають в коментарях користувачі, зґвалтування сталося біля житлового масиву Горизонт. Фото можливого підозрюваного були зроблені в супермаркеті "АТБ" в тому ж районі.

фото: kharkiv_1654
фото: kharkiv_1654
фото: kharkiv_1654

Як повідомляв УНІАН, у Черкасах поліція розслідує кримінальну справу, відкриту за фактом зґвалтування водієм місцевої мешканки, яку він підвозив в автомобілі.

Читайте також- У Полтаві педофіл напавши на дитину посеред вулиці

«Вона розповіла, що їхала з незнайомим чоловіком з іншої області Черкаси та по дорозі він її зґвалтував», - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що за даним фактом того ж дня слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Раніше подруга потерпілої Анастасія Ліпінська повідомила у Facebook, що її знайому зґвалтував 51-річний водій сервісу BlaBlaCar. Він підвозив дівчину з Одеси до Черкас.

«По дорозі чоловік пригостив кавою, після якого дівчина стала відчувати слабкість і засипати. Згодом він почав погрожувати, що зґвалтує і хизувався своїми контактами в районній поліції, мовляв, дівчина нічого йому не зробить. Ледь у свідомості після кави, подруга почала писати своєму хлопцеві, що вона в небезпеці і кожні кілька кілометрів відправляти свою геолокацію. Не дочекавшись, поки дівчина втратить свідомість, водій відвіз її в ліс і зґвалтував», - розповіла вона.