На тілі вбитого виявили численні ножові поранення / прокуратура міста Києва

У квартирі на Печерську у Києві вбили 22-річного громадянина Азербайджану і намагалися розчленувати його тіло. Поліція підозрює 23-річного громадянина тієї ж країни.

Читайте такожНа Донбасі іноземець зґвалтував та вбив 14-річну дівчину (фото)Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

Зазначається, що в поліцію звернулися 6 жовтня і повідомили про те, що біля однієї з квартир в житловому будинку по вулиці Чигоріна відчувається неприємний запах, схожий на газ.

Відео дня

«Працівники «Київської служби порятунку», які прибули на місце виклику, побачили біля дверей цієї квартири сліди крові, які ведуть до виходу з під'їзду, у зв'язку з чим на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Зламавши вхідні двері до квартири, правоохоронці виявили в приміщенні тіло 22-річного уродженця республіки Азербайджан з численними ножовими пораненнями та тілесними ушкодженнями. Смерть чоловіка, за попередніми даними, настала за 3 дні до того», – наголошується в повідомленні.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили бензопилу, каністри з пально-мастильною речовиною, гумову маску, сокиру, пакети та інші пристосування, з допомогою яких злочинець ймовірно планував приховати сліди злочину шляхом розчленування тіла вбитого і вивезення його з місця вчинення злочину.

У квартирі знайшли бензопилу і сокиру / прокуратура міста Києва

Правоохоронці отримали докази причетності до вчинення злочину 23-річного громадянина Азербайджану, який виявився знайомим вбитого.

Зараз Київська місцева прокуратура № 6 погодила повідомлення про підозру особі у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Як раніше повідомляв УНІАН, у Росії вбивця розчленував тіло жертви і викинув з вікна.