На місці злочину правоохоронці виявили гільзи та поспілкувалися зі свідками / фото НПУ

У Києві в неділю ввечері на вулиці Дегтярівській застрелили чоловіка, від отриманих травм він помер у лікарні, повідомляє поліція Києва.

До поліції надійшло повідомлення, що у Шевченківському районі на вулиці Дегтярівській біля офісу лежить чоловік із вогнепальними пораннями. За вказаною адресою прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативні групи головного і територіального управлінь поліції та кінологи. На місці правоохоронці виявили гільзи та поспілкувалися зі свідками злочину.

Читайте такожСтрілянина в столиці: поліція затримала групу озброєних киян (фото)

Відео дня

"За словами очевидців, нападники кілька разів вистрілили у бік потерпілого, а потім зникли на автомобілі чорного кольору. На цей час співробітники карного розшуку встановлюють мотиви вбивства 33-річного чоловіка, який від отриманих вогнепальних поранень помер у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що наразі правоохоронці проводять комплекс оперативних заходів для затримання підозрюваних, на їх розшук орієнтовані всі наряди. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного вбивства.