У Києві легковик влетів у вантажівку і загорівся при гонитві від поліції / Інформатор

На вулиці Назарівська, 1 у центрі Києва в результаті ДТП загорівся автомобіль Cherry. Вогонь також поширився на припарковану поруч вантажівку.

Читайте такожУ Києві просто на ходу спалахнув набитий пасажирами тролейбус (фото)

Як повідомляє «Інформатор», автомобіль під керуванням молодої дівчини намагався втекти від поліції. Гонитва почалася близько 06:30.

За словами поліцейського, який переслідував авто, його екіпаж побачив машину на Бессарабці, коли та їхала без увімкнених фар. Коли копи спробували зупинити Cherry, щоб попросити водія увімкнути фари, машина почала різко прискорюватися. За словами поліцейського, легковик їхав зі швидкістю близько 130 кілометрів на годину, проскочивши кілька світлофорів на червоне світло.

При повороті з бульвару Шевченка на Назарівськуводій не впорався з керуванням та влетів у припарковану вантажівку. Після аварії Cherry загорівся, вогонь швидко охопив обидві машини. Пожежу, на щастя, швидко ліквідували рятувальники.

Поліцейські витягли з Cherry водія, яким виявилася дівчина 23-24 років. Їй надали першу допомогу, оскільки вона пошкодила собі руку. За словами правоохоронців, від водія не пахло алкоголем, а оцінити її поведінку було складно, оскільки дівчина перебувала в стані шоку.Проте, вона повідомила поліцейським, що це не їїї машина.

Інформатор
Інформатор