Тіло дитини без ознак життя було знайдено в лісосмузі / фото od.npu.gov.ua

Сьогодні на території Лиманського району Одеської області виявлено тіло 14-річної мешканки Суворовського району Одеси з ознаками насильницької смерті.

Про це УНІАН повідомили в поліції Одеської області.

Читайте такожЯк розпізнати звіра. Чому 22-річний хлопець жорстоко убив дівчинку і поглумився над її тілом

Про те, що дочка вдень пішла з друзями гуляти і не повернулася, поліцейським 2 жовтня ввечері повідомила її мати. На пошуки було орієнтовано весь особовий склад поліції. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили напрямок руху підлітка, а також розшукали й опитали осіб, з якими вона була вчора.

«Ті розповіли, що всі разом відпочивали за межами міста, а потім вона кудись пішла з неповнолітнім хлопцем з їхньої ж компанії. Не дочекавшись їх повернення, решта друзів роз'їхалися по домівках. Пошуки тривали всю ніч. Сьогодні вранці її тіло без ознак життя було знайдено в лісосмузі», - повідомили в главку.

Крім того, поліцейські встановили особу хлопця, з яким, за словами товаришів, вона «відокремилася» від компанії. Проводяться заходи щодо його розшуку.

Відео: Поліція Одещини

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група і кінологи зі службовими собаками. За фактом умисного вбивства неповнолітньої розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

На місці події працює слідчо-оперативна група, кінологи / фото od.npu.gov.ua

Встановлюються обставини трагічної події та особа, яка вчинила злочин.

Раніше в поліції повідомили про зникнення місцевої жительки Дарини Дробот, 2005 року народження, яку розшукують співробітники Суворовського відділу поліції Одеси. Як підтвердили УНІАН у поліції, саме її виявлено сьогодні вбитою.

Дарина Дробот / фото od.npu.gov.ua

Нагадаємо, у жовтні під Києвом знайшли тіло Олени Лісовий, яка перебувала в розшуку. Тіло жінки виявили в Бориспільському районі, знайдено і автомобіль жертви - Range Rover.