Попередньо, на цій іномарці зникли злочинці / фото: прес-служба поліції

У Харкові поліцейські виявили автомобіль, на якому, ймовірно, зникли причетні до вибуху Toyota Camry на вул. Чайковського сьогодні вранці.

Читайте такожВибух автомобіля у Харкові: в області введена операція "Перехоплення"

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, близько 11:52 наряд патрульних поліцейських виявив Opel Vectra з державними знаками європейської реєстрації на вулиці Пушкінській.

Відео дня

«Ймовірно, саме на цій іномарці причетні до скоєння злочину особи зникли з місця події. Автомобіль майже повністю знищений вогнем. Його оглядають експерти», - йдеться у повідомленні.

На даний час встановлюються всі обставини події. Розшук осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення, триває.

Фото: прес-служба поліції

За інформацією місцевих ЗМІ, власником постраждалої від вибуху іномарки виявився харківський адвокат Андрій Гагун.

За його словами, вибуховий пристрій було встановлено під машиною.

«Сів за кермо, і вибухнула машина», - розповів адвокат.

При цьому він зазначив, що в результаті події серйозних поранень не отримав і відбувся лише подряпинами на руках.

Замах на себе Гагун пов'язує зі своєю професійною діяльністю. Також він заявляє про стеження, яке помітив в останні дні.

Як повідомляв УНІАН, 25 листопада близько 10:13 у Харкові біля будинку по вулиці Чайковського стався вибух автомобіля Toyota Camry.

В результаті події ніхто з громадян не постраждав. Механічні ушкодження отримали п’ять автівок, що перебували в епіцентрі вибуху.

У поліції зазначили, що зловмисники, ймовірно, причетні до злочину, можуть пересуватись на автомобілі Opel Vectra синього кольору з державними знаками європейської реєстрації.

У зв’язку з цим у Харкові та області була введена поліцейська операція «Перехоплення».

Також інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ч. 1. ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.