Голлівудські страсті вирують на одному з найбільших поліграфічних комплексів в Європі з австро-німецькими інвестиціями ТОВ «Палп Мілл Прінт». 25-го листопада на підприємство вдирається понад 50 – ти осіб в балаклавах, спецобмундируванні. З порушенням ряду процесуальних норм на території підприємства проводили дії представники СБУ, поліції та прокуратури.

Протягом 14 годин правоохоронні органи перешкоджали веденню підприємницької діяльності компанії з європейськими інвестиціями, проводився обшук підприємства, яке навіть не фігурувало у постанові суду.

Причина – ТОВ «Палп Мілл Прінт», виграв аукціон з продажу майнового комплексу збанкрутілого ПрАТ «Бліц-Інформ». На торги, що відбулись 18 листопада 2019 року – весь майновий комплекс банкрута був виставлений за ціною понад 495 мільйонів гривень, але в процесі торгів вартість впала майже до 50 мільйонів гривень.  ТОВ «Палп Мілл Прінт» повністю оплатив вартість викупленого на аукціоні майна, однак оформити право власності йому не дають правоохоронні органи. Так, вже через кілька годин після завершення аукціону та оголошення результатів, в державному реєстрі прав власності на нерухомість з’явилось повідомлення про накладення арешту на майно ПрАТ «Бліц-Інформ», за ухвалою слідчого судді Печерського районного суду Києва, в межах відкритого напередодні кримінального провадження. І хоча арешт накладено тільки на майно, що перебуває в заставі Укрексімбанк, продаж майна, як майнового комплексу було заблоковано.

На наступний день, 26  листопада 2019, щоправда, вже без воєнізованої охорони слідчі намагались потрапити на територію підприємства з «простроченою» постановою суду.

Власники ТОВ «Палп Мілл Прінт», підозрюють, що підприємство та її територію хочуть просто «віджати» руками силових структур.

За 2 роки свого існування ТОВ «Палп Мілл Прінт» створила понад 500 робочих місць та регулярно сплачує податки у державну казну. 22 листопада 2019 року поліграфічний комплекс отримав нагороду «Компанія року» за вклад у розвиток України.