Правоохоронці відслідкували траекторію польоту кулі / фото Інформатор

Голова Національної поліції України Ігор Клименко заявляє, що після того, коли була встановлена траєкторія польоту кулі, оперативники з’ясували, що зловмисники обстріляли автомобіль депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва з будинку поблизу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Клименко повідомив на брифінгу в Києві.

«Дякуючи злагодженим діям працівників поліції вдалося встановити ті факти, які дозволили в найкоротші терміни – на сьогоднішній ранок встановити звідки відбувся постріл і також відкинути ті версії, які були на початку. На початку була версія, що був автомобіль та в ньому був кілер», - зазначив голова Нацполіції.

Відео дня

За словами Клименка, насправді, коли було відслідковано траєкторію польоту кулі, стало зрозуміло, що початкова версія була хибною.

«Ми поспілкувалися зі свідками, з очевидцями. В першу чергу ми зняли відео з камер, які встановлені в цьому місці. Завдяки відеоспостереженню, яке є в місті Києві, вдалося цей злочин розкрити швидше та ефективніше», - додав він.

«Після того, як ми встановили траєкторію польоту кулі, ми змогли визначитись, приблизно з якого будинку велась стрільба, та після цього вийти на виконавців цього злочину», - наголосив голова Нацполіції.

Читайте такожОбидва – колишні бійці АТО: ЗМІ повідомили прізвища двох затриманих за підозрою у вбивстві дитини в Києві

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 грудня в центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover, за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В'ячеслав Соболєв.

Унаслідок стрілянини загинув трирічний син депутата, який був у салоні автомобіля.

Раніше сьогодні поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини.