В результаті пожежі одна людина загинула / фото: Думская

В Одесі триває пошукова операція після пожежі в будівлі коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Рятувальники наразі зайшли на другий поверх будинку.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожВ Одесі почали розбирати завали в згорілому коледжі

Саме на другий поверх попадали всі конструкції з верхніх поверхів. Перед тим будівлю перевірили будівельники-експерти, які зазначили, що каркас витримає.

Весь час біля будівлі перебувають родичі 14 людей, доля яких досі невідома. Йдеться про людей, які відучора не виходять на зв’язок.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої склала 4 тис. кв. м. Того ж дня пожежа була локалізована.

В результаті пожежі загинула 16-річна студентка, 14 осіб зникли безвісти. Загальна кількість постраждалих у пожежі збільшилась до 29, стан чотирьох із них - важкий. За словами віце-мера Андрія Котляра, сьогодні виписали двох постраждалих.

За фактом пожежі порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії виникнення займання - аварійна робота електрообладнання і навмисний підпал.