Пожежа в коледжі сталося напередодні / фото: Думская

Сьогодні, 5 грудня, з лікарні виписали двох постраждалих внаслідок пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомив віце-мер Андрій Котляр у Facebook.

Читайте такожПожежа охопила одразу кілька установ: нові подробиці пожежі в Одесі

Відео дня

За його словами, у лікарні ще залишаються 6 співробітників ДСНС, а також 16 студентів та 4 співробітники коледжу. Троє пацієнтів перебувають у важкому стані, один пожежник - у вкрай важкому, решта пацієнтів - у стані середньої важкості.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої склала 4 тис. кв. м. Того ж дня пожежа була локалізована.

За інформацією президента Володимира Зеленського, озвученій сьогодні вранці, в результаті пожежі загинула 16-річна студентка, 14 осіб зникли безвісти (серед них - 5 студентів), ще 27 людей перебувають у лікарнях.

Згодом начальник регіонального главку ДСНС Віктор Федорчак заявив, що загальна кількість постраждалих у пожежі збільшилась до 29, стан чотирьох із них - важкий.

За фактом пожежі порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії виникнення займання - аварійна робота електрообладнання і навмисний підпал.