Внаслідок ДТП постраждали двоє осіб / фото hlukhiv.info

У місті Глухів Сумської області на залізничному переїзді потяг протаранив вантажний автомобіль, водій якого намагався проскочити на заборонений сигнал світлофора.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 17 грудня, близько 13.00 на вулиці професора Білявського на регульованому залізничному переїзді, що не охороняється.

Згідно із повідомленням, водій автомобіля ТАТА, що перевозив будівельні матеріали (плити ДВП), рушив через переїзд на червоний сигнал світлофора в той час, коли до переїзду наближався вантажний потяг.

Відео дня

«У результаті сталося зіткнення. Вантажівку відкинуло з колій метрів на десять, при цьому вона знесла електроопору, де й зупинилася. Автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень. Також постраждали водій та пасажир, які перебували в кабіні, їх госпіталізовано», – йдеться у повідомленні.

фото hlukhiv.info

Обоє постраждалих отримали струси мозку, закриті черепно-мозкові травми, численні забої. Крім того, у пасажира, на сторону якого прийшовся удар потяга, діагностовано перелом стегна.

За попередніми даними, водій вантажівки був тверезим.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі на місці ДТП проводяться слідчо-оперативні заходи, обставини події з’ясовуються.