Співробітники ДСНС врятували 13 осіб / фото Патрульна поліція Києва

Внаслідок пориву магістрального трубопроводу теплопостачання в Києві на вулиці Антоновича та виливу теплоносія сім осіб з термічними опіками кінцівок було госпіталізовано до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Внаслідок пориву тепломережі діаметром 1000 мм стався розлив гарячої води та підтоплення першого поверху і підвального приміщення торгового центру Ocean Plaza.

Відео дня

Співробітники ДСНС врятували 13 осіб (чотири особи з маршрутного таксі, яке потрапило в яму внаслідок підмиву асфальтного покриття, три особи з поруч стоячого тролейбусу та шість осіб з першого поверху торгового центру).

Читайте такожПрорив теплотраси біля Ocean Plaza: кількість постраждалих зросла до дев'яти

Внаслідок події сім осіб з термічними опіками кінцівок госпіталізовано до лікарні.

«Станом на 07:00 14 січня підтоплень немає, вода зійшла самопливом, роботу торгового центру тимчасово призупинено», - йдеться у повідомленні.

Наразі аварійно-комунальні служби проводять ремонтно-відновлювальні роботи. Теплопостачання до споживачів подається по обхідним гілкам тепломережі.

Як повідомляв УНІАН, увечері 13 січня в Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича, 174, в результаті пориву тепломережі стався підмив асфальтового покриття, в результаті чого гарячою водою залило вулицю і розташований на ній ТРЦ "Ocean Plaza". Гаряча вода з тепломережі потрапила у магазин "Ашан" і перший поверх ТРЦ "Ocean Plaza".