Діана Хріненко / фото з соцмереж

Обвинуваченому у вбивстві 16-річної Діани Хріненко на Кіровоградщині у серпні 2018 року загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області, наразі досудове розслідування справи завершено.

Читайте такожВбивство 17-річної школярки на Кіровоградщині: злочинець завдав дівчині смертельні удари по голові і закопав тіло у полі

Відео дня

Зазначається, що за процесуального керівництва прокуратури області направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 29-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні та убивстві 16-річної дівчини (ч. 2 п. 10 ст. 115, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 152, ч 1. ст. 185 КК України).

«Чоловіку загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення», - йдеться у повідомленні.

Підготовче судове засідання у справі відбудеться уже найближчим часом.

Як повідомляв УНІАН, 24 сеpпня 2018 pоку на Кіровоградщині зниклa 16-річна Діана Хріненко, яка мешкала у с. Суботці Знам’янського pайону.

Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому не повеpнулася. Її останки знайшли у березні 2019 року за кілька кілометрів від місця зникнення. За підозрою у скоєнні злочину у Польщі було затримано 29-річного чоловіка. За версією слідства, підозрюваний завдав дівчині смертельних ударів по голові та закопав тіло у полі.