'Не хотіла, щоб помер': 18-річна українка розповіла про постріл у співробітника тиру в Полтаві

У зал суду дівчина, яка влучила напередодні в інструктор тиру в Полтаві, заходить в наручниках і в супроводі поліції. 18-річну Вероніку Моторіну правоохоронці підозрюють у вбивстві.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

На оперативному відео з місця вбивства видно, що на стенді стоїть 10 одиниць зброї, серед яких автомат, карабін, гвинтівка. Один пістолет лежить на столі. Пораненого 65-річного інструктора намагалися врятувати. «На місце була викликана карета екстреної медицини, незважаючи на те, що чоловіка намагалися врятувати, реанімаційні заходи позитивного результату не дали. В результаті отриманих вогнепальних поранень чоловік помер на місці», - кажуть у поліції.

Читайте такожВ Угорщині в ДТП потрапив автобус з українцями, є загиблі і травмовані (відео)

Дівчину – затримали. Їй 18 років, одружена, живе в Дніпрі і роботи у неї немає. У Полтаву, каже, приїхала до хлопця. Вона вже потрапляла в поле зору правоохоронців, адже півтора року тому втекла з оздоровчого табору на Херсонщині. Сьогодні її підозрюють у вбивстві. «Я б хотіла сказати, що це було випадково. Я не хотіла, щоб він помирав», - каже дівчина.

Подробиці стрілянини з'явилися в місцевій пресі писали, що походу дівчини в тир передувала сварка з хлопцем ніби через ревнощі. І після того як вона потрапила в одного інструктора, направила зброю на іншого, але її встигли зупинити. Розголос подробиць справи не сподобався прокурору: він просить зробити засідання закритим. Адвокат підтримує і в кінці суддя просить прибрати камери із залу.

Охоронець гімназії, що поруч розповідає, колись тир справді був шкільним, а тепер у ньому тренуються в тому числі і правоохоронці. «У свій час він належав до школи. Зараз учні і школа ніякого стосунку до цього тиру не мають. МВС проводить свої стрільбища за графіком. А в такі дні, там тільки на умовах ліцензії, за дозволом МВС, за довідкою, яку надають», - каже чоловік.

В кінцевому підсумку суд приймає рішення – залишити під вартою підозрювану Вероніку Моторіну принаймні на 2 місяці, поки триватиме слідство.

Як повідомляв УНІАН, у Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора тіра.