В Одесі зупинили п'яного слідчого за кермом / facebook.com/MVS.LVIV

В Одесі патрульні з гонитвою зупинили автомобіль, який їхав з перевищенням швидкості і ігнорував вимоги поліцейських зупинитися.

Читайте такожЗлочин по-одеськи: чоловік викликав евакуатор і викрав чужу іномарку

Як повідомляє «Думская», інцидент стався увечері 4 лютого. Приблизно о 22:00 патрульні побачили Volkswagen Caddy, що їхав з перевищенням швидкості, і спробували його зупинити, але він їх проігнорував.

Відео дня

Після недовгого переслідування автомобіль все ж зупинили. Судячи зі стійкого запаху перегару, що походив від водія, він був п'яним. А перевірка документів показала, що чоловік ще й колега поліцейських.

Як повідомили журналістам джерела в правоохоронних органах, за кермом авто знаходився майор поліції Олександр К., старший слідчий у господарських справах Суворовського відділу поліції Одеси.

Здати кров на наявність алкоголю водій відмовився. У його відношенні складено протокол і, швидше за все, буде розпочато службове розслідування.

Ранее в Хмельницькому до 10 років ув'язнення засуджено 34-річного водія, який на пішохідному переході смертельно травмував двух пешеходов.