Фірсов назвав Одещину найпроблемнішим регіоном серед територіальних підрозділів Держекоінспекції / facebook.com/mvs.gov.ua

Новопризначеного виконувача обов'язків керівника Одеського відділення Державної екологічної інспекції не пустили на робоче місце, оскільки попереднє керівництво забарикадувалися всередині приміщення інспекції.

Про це написав на сторінці у Facebook тимчасовий виконувач обов'язків голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов.

Читайте такожВ Мукачеві сталася стрілянина: поранений таксист

Відео дня

«Сьогодні мій перший заступник Денис Каплунов приїхав до Одеси для того, щоб офіційно представити нового начальника Одеської інспекції. Але стався інцидент. Одеське керівництво забарикадувалися в приміщенні інспекції та намагається не пустити нас. Звучить смішно, але так воно і є. Не хотів писати про внутрішні проблеми, проте змушений висвітлити цю ситуацію. У зв'язку з цим викликали поліцію», - написав він.

За словами Фірсова, за 4 місяці його роботи більшість начальників територіальних підрозділів Держекоінспекції були змінені, крім Одеського відділення.

«Залишився лише проблемний Одеський регіон. Ми призначили там нового виконувача обов'язків, проте, здається, старе керівництво ми будемо змушені віддирати звідти разом з кріслом», - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, у грудні тимчасовий виконувач обов'язків голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов звільнив 15 з 23 керівників територіальних підрозділів відомства.

21 листопада Кабінет міністрів України призначив колишнього народного депутата Єгора Фірсова тимчасовим виконувачем обов'язків голови Державної екологічної інспекції.