Бережна загинула у ДТП / фото facebook/berezhna

Радник міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол на своїй сторінці у Facebook нагадав деякі заяви колишнього нардепа від Партії регіонів Ірини Бережної, яка розбилася в ДТП у Хорватії.

За його словами, потрібно висловити людське співчуття доньці загиблої та рідним, та водночас яке має бути ставлення до людини, коли вона відома низкою образливих висловлювань на адресу України та її громадян.

Читайте такожЕкс-нардеп від Партії регіонів Бережна розбилася в ДТП: по доньку загиблої прилетів таємничий батько - ЗМІ

Відео дня

Так, Бережна патріотів своєї країни називала "клоунами у вишиванках"; батькам загиблих наших героїв говорила "так вам і треба". Крім того, екс-нардеп захищала вбивць свого народу та виправдовувала агресію російських окупантів проти своєї України.

Також колишня регіоналка називала героїв Майдану "кастрюлеголовими" та переконувала, що Україну потрібно здати Росії разом з "потрохами".

Як повідомляв УНІАН, 5 серпня екс-депутат Верховної Ради Ірина Бережна загинула у Хорватії. Машина, в якій вона перебувала, вночі зірвалася із серпантину.

Водій та Бережна загинули на місці. 8-річна донька екс-нардепа отримала травми і була госпіталізована у лікарню міста Задар.