Иллюстрация / tapety.pinger.pl

У Харківській області кішка задушила тримісячне немовля. Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, нещасний випадок стався 23 листопада в селі Цупівка Дергачівського району.

Читайте такожНа Прикарпатті батьки-алкоголіки довели до смерті вже друге немовля

Відео дня

Повідомлення про загибель хлопчика надійшло в поліцію від жителів села о 19.00. На місце події виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи, ювенальної превенції, експерти-криміналісти.

Попередньо встановлено, що батьки вивезли на вулицю візочок з немовлям для прогулянки і на деякий час залишили дитину саму.

"Коли дорослі повернулися, то побачили, що у візочок залізла кішка і лягла дитині на обличчя. За попередніми висновками експертів, смерть хлопчика настала в результаті асфіксії", - сказано в повідомленні.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію за ч. 1 ст. 166 Кримінального кодексу (злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку чи піклування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Досудове розслідування триває.