Правоохоронці  відтіснили противників Шарія на відстань близько 50 метрів / скріншот з відео

Під Офісом президента прибічників партії Анатолія Шарія їхні противники закидали яйцями.

Як передає кореспондент УНІАН, станом на 10:45 близько 400 противників блогера Шарія пропустили до будівлі Офісу президента. Вони розташувалися поблизу Будинку з химерами, тримають прапори з написом "Демократична сокира" і вигукують: "Шарій не пройде!".

Обидва мітинги - прибічників і противників Шарія - спочатку були розділені двома щільними рядами поліцейських на відстані близько 20 м.

Відео дня

Один із противників Шарія у футболці полку "Азов" проник до прихильників Шарія, але ті його виштовхали.

Читайте такожСуд над Стерненком: активісти вигнали прихильників Шарія (відео)

Потім прихильників Шарія їхні противники почали закидувати яйцями. Правоохоронці у відповідь вирішили збільшити відстань між обома акціями та відтіснили противників Шарія на відстань близько 50 м.

Противники Шарія заявляють, що цей блогер і його прибічники є ворогами України, поширюють брехню та відстоюють російські інтереси, прикриваючись гаслами про начебто підтримку боротьби з корупцією.

При цьому противники Шарія заявляють, що не належать до жодного руху чи об'єднання, і прийшли на акцію самостійно, щоб продемонструвати громадянську позицію.

Як повідомляв УНІАН, біля центрального входу в будівлю Офісу президента на вулиці Банковій близько тисячі прибічників партії Шарія вимагають, щоб до них вийшов глава держави Володимир Зеленський. Вони заявляють, що не задоволені тим, що під час пандемії коронавірусу на правоохоронні органи і зарплати чиновників були витрачені великі кошти, а президент, за їхніми словами, «ніби не помічає цього».