Біля Запоріжжя зійшов з рейок пасажирський поїзд / скріншот

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» (УЗ) продовжує відновлювальні роботи на місці аварії поїзда «Інтерсіті» Київ - Запоріжжя, яка сталася вчора, 29 березня, піднято вже 3 вагони.

Про це повідомив в.о. члена правління компанії, директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«На перегоні біля ст. Славгород тривають відновлювальні роботи. 3 вагони піднято. Ми пропустили ранковий «Інтерсіті» 737 із Запоріжжя і зараз почне працювати техніка для подальшого відновлення, тому перегін буде закрито для робіт», - написав він.

Перцовський також повідомив, що поїзди з і на Маріуполь, Новоолексіївку, Запоріжжя буде пущено в об'їзд.

Читайте такожБіля Запоріжжя зійшов з рейок пасажирський поїзд Інтерсіті (відео)

«Кожного пасажира моніторимо і до місця призначення доставимо - в Дніпрі працюватимуть автобуси та автомобілі для підвезення до менших станцій. Затримки мінімізуватимемо і даватимемо постійно оновлення статусу», - повідомив він.

Аварія поїзда біля Запоріжжя: що відомо

  • 29 березня за 50 кілометрів від Запоріжжя зійшли з рейок 6 з 9 вагонів швидкісного потяга №732 «Інтерсіті» Київ - Запоріжжя, у вагонах поїзда перебували 88 пасажирів. Постраждалих внаслідок аварії немає.
  • «Укрзалізниця» створила комісію, яка розслідує причини сходження з рейок кількох вагонів.
  • За словами Перцовського, згідно з попередньою інформацією, аварія поїзда «Інтерсіті» Київ - Запоріжжя сталася через пошкодження рейок, машиністу довелося застосувати екстрене гальмування.