Ольга 7 років прожила з Володимиром у цивільному шлюбі / скріншот з відео

Днями мешканка Кременчука Ольга Плохотніченко опублікувала відео, на яких її чоловік прямо на очах маленьких дітей б'є її і тягає за волосся.

В сюжеті ТСН вона розповіла про численні побої і знущання з боку чоловіка.

"Він не хотів одружуватися офіційно. 7 років ми жили в цивільному шлюбі і у нас майже не було ніяких проблем", - розповідає вона.

За словами Ольги, відео записано ще минулого року, і руку цивільний чоловік Володимир піднімав на неї не раз, проте побої жінка не фіксувала.

"Він говорив:" Я знаю, як тебе бити так, що не буде ніяких синців", - згадує жінка.

Читайте такожНа Харківщині чоловік побив і пограбував на 300 гривень 95-річну жінку

Публічно про сімейне насильство раніше не говорила. Бо вірила: сім'ю ще можна врятувати. Але врешті-решт терпець її урвався.

В результаті Ольга подала чергову заяву в поліцію. Щоб справу не зам'яли - обіцяють стежити і депутати. За даним фактом передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі до 5 років.

"Ми направили депутатський запит до Міністерства внутрішніх справ з проханням до керівника МВС взяти під особистий контроль. І направили звернення в офіс Уповноваженого з прав людини", - кажуть нардепи.

Ольга скаржиться, що за останні півтора року екс-коханий не тільки бив і принижував її, а й вигнав з дому і подав на аліменти. Але найбільше їй прикро, що він не дає їй бачитися з дітьми.

Днями старшого Макара жінці вдалося вивезти до своєї мами. Шестирічний Борис залишився з Володимиром.

Всьому причиною, за словами Ольги, те, що в житті Володимира з'явилася інша жінка. Жінка каже, що тільки після розголосу історією її побиття зацікавилися і поліцейські, і соцслужби. А колишній навіть пообіцяв не забороняти бачитися з сином.

Читайте такожНа Львівщині чоловік до смерті забив кочергою співмешканку

У той же час, за словами Володимира, між матір'ю і дітьми ніколи не ставав, а Борис живе з ним, тому що так захотів сам хлопчик.

А ще чоловік запевняє: днями навіть шукав для Ольги квартиру. Хотів купити, щоб жила ближче до синів. Попри те, що жінка нібито постійно намагається зробити з нього тирана.

"Я її не бив. Вона мене спровокувала. Це шоу вона створила, щоб стати зіркою в YouTube", - говорить він.

Нагадаємо, мешканка Кременчука Ольга Плохотніченко поскаржилася в соцмережі на насильство з боку цивільного чоловіка і опублікувала відео, на якому показана його жорстка поведінка прямо на очах у дітей.

Головні новини України та світу на ранок 26 березня

Вас також можуть зацікавити новини: