Андрія Стягова знайшли повішеним / фото rozhyshche.rayon.in.ua

Знайдений повішеним учасник антитерористичної операції на Донбасі із міста Рожище Луцького району Волині Андрій Стягов, який був одним із 14 воїнів, які вижили в бою під Волновахою Донецької області.

АТОвця знайшли повішеним на дереві у дворі домогосподарства 13 листопада, повідомляє "Район.Рожище", посилаючись на відомості власних джерел.

За його даними, ці дані підтвердили у поліції. 

Відео дня

Також журналісті дізналися, що під час поверхневого огляду на тілі не знайшли сліди насилля. Для того, щоб визначити точну причину смерті АТОвця, його тіло направили на судово-медичну експертизу.

Андрій Стягов народився у 1993 році. Вперше він потрапив у зону АТО в 21 рік – був контрактником. 

Читайте такожНа Прикарпатті вбили 25-річного ветерана АТО: українця вдарили ножем у грудиПід час бою під Волновахою отримав контузію, пройшов лікування і знову вирушив на фронт.

Потім воїн брав участь у боях під Савур-Могилою та Оленівкою, отримав поранення та потрапив у луцький госпіталь.

Після госпіталізації потрапив у військову частину, розташовану у Володимирі-Волинському.

Нагадаємо, АТО на Донбасі розпочалася навесні 2014 року після того, як проросійські бойовики почали захоплювати адмінбудівлі. Пізніше на частині сходу нашої держави було створено так звані "ДНР" та "ЛНР".

Бій під Волновахою відбувся рано вранці 22 травня 2014-го – супротивник напав на українських військовослужбовців, загинули 17 бійців 51-ї окремої механізованої бригади. 

На той час це були найбільші втрати української армії за всю історію її існування.