Водій служби таксі вживав наркотики разом з пасажиром / Фото facebook.com/kyivpatrol/

У Києві водій за кермом автомобіля вживав наркотики разом з пасажиром.

Патрульні отримали повідомлення від очевидиці, яка надала фотографії чоловіків. Інцидент стався на вулиці Борщагівській, повідомили у Патрульній поліції Києва.

Водій таксі з пасажиром кололи себе шприцом, а після лежали обличчями на панелі приладів, — заявила свідок.

Читайте такожУ Києві професор хімії організував лабораторії з виробництва психотропів (фото, відео)

Патрульні не виявили на місці вказане авто Renault. Інформацію передали колегам. Згодом інспектори знайшли автівку на вулиці Гетьмана. У 39-річного водія були явні ознаки наркотичного сп'яніння. Пасажир був вже інший.

Водій відмовився пройти процедуру освідування на стан сп'яніння, до того ж не мав при собі посвідчення водія. Патрульні склали протокол.

З коментарів стало відомо, що таксі, за кермом якого був водій-порушник, належить компанії «Bolt», яка вже відреагувала на інцидент і прокоментувала.

Ми твердо переконані в тому, що такій безвідповідальності не місце в нашому суспільстві. Правила дорожнього руху є обов’язковими для всіх, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям пообіцяли надати усю необхідну інформацію та всебічно сприяти розслідуванню. В компанії наголосили, що водії є незалежними партнерами й використовують платформу для надання своїх послуг. 

Схожі новини: