На Прикарпатті молодик хотів підірвати авто, а постраждав сам / ілюстративне фото depositphotos

В Івано-Франківську (Прикарпаття) пізно вночі 21-річний хлопець у дворі однієї з багатоповерхівок намагався підкласти бомбу в припарковану елітну машину, але вибуховий пристрій спрацював у його руках.

Після вибуху молодик втік, але невдовзі був змушений звернутися за медичною допомогою, йдеться в сюжеті ТСН.

За відомостями журналістів, стан хлопця був тяжкий, у нього була відірвана частина руки. Згодом зловмиснику зробили операцію, але руку врятувати так і не змогли.

"…Його стан був тяжкий – відірвана частина руки, велика втрата крові, купа осколкових поранень. Молодика прооперували. У поліції подробиці поки що не розголошують, але біля палати підривника чергують", – зазначається в сюжеті.Читайте такожУ Карпатах прогримів вибух: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео)

Завідувачка невідкладної допомоги обласної лікарні Іванна Васкул сказала, що рука була фактично розтрощена, і її "забрали майже до ліктя".

Раніше стало відомо, що у Каховському районі Херсонської області школяр заради забави спалив чуже авто Opel Astra – вилив на машину два літри бензину й кинув сірник.

Суд вирішив, що зловмисник заслуговує на покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном тривалістю рік.

Вас також можуть зацікавити новини: