У Горлівці "зник" нічний клуб "Бермуди", повідомив Денис Казанський / фото t.me/kazansky2017

У захопленому місті Горлівка Донецької області зник нічний клуб під назвою "Бермуди", який належав так званому "депутату" самопроголошеної "ДНР" Юрію Крикуленку.

Є відомості, що в закладі проходила важлива нарада, і "хтось порушив техніку пожежної безпеки", поділився в Telegram екс-представник України щодо Донбасу в Тристоронній контактній групі (Україна, Росія, ОБСЄ) в Мінську, журналіст Денис Казанський.

"У Горлівці в результаті головотяпства (недбалого і безглуздого ведення справи - Ред.) зник нічний клуб "Бермуди", який належав "депутату ДНР", місцевому кримінальному авторитету Юрію Крикуленку на прізвисько "Беня", - зазначив він.

Відео дня

Журналіст також показав знімки зруйнованої будівлі.

У Горлівці "зник" клуб "Бермуди", поділився журналіст / фото t.me/kazansky2017

На фото видно, що в клубі була пожежа.

У Горлівці "зник" нічний клуб "Бермуди", повідомив журналіст / фото t.me/kazansky2017

Раніше стало відомо, що українські військові ліквідували одіозну командирку артилерії "ДНР" Ольгу Качуру (позивний "Корса"). До 2014 року Качура служила у горлівській міліції, а потім перейшла на бік бойовиків.

Нагадаємо, російські війська вдерлися на частину Донбасу навесні 2014 року і підтримали бойовиків, які створили так звані "ДНР" та "ЛНР". Горлівка з квітня 2014-го перебуває під окупацією.

Вас також можуть зацікавити новини: