У Києві чоловік грозився викинути з балкона доньку, дитину у нього забрали / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

У Святошинському районі Києва чоловік погрожував викинути з балкона багатоповерхівки 3-місячну доньку.

Зловмисник на вул. Якуба Коласа на балконі тримав дитину на руках та погрожував її викинути, повідомляє Поліція Києва з посиланням на відомості місцевих мешканців. "На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, медики, ювенальні поліцейські, працівники мобільної групи з протидії домашньому насильству", - зазначили у поліції.

За відомостями Telegram-каналу "Реальный Киев", інцидент трапився за адресою вул. Якуба Коласа, 29.

"…неадекватний чоловік, імовірно, під дією заборонених речовин, вже годину тримає на балконі немовля майже без одежі та стверджує, що дитину нагодували наркотою, вимагає лікарів. Лікарі приїхали, він каже, що вони з психіатрії, тому дитину не віддасть, побив скло, хоче дитину викинути", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці разом з громадянами забрали дитину від зловмисника й передали медпрацівникам. Лікарі оглянули дівчинку, її стан назвали задовільним.

У столиці чоловік грозився викинути з балкона доньку, дитину у нього забрали / фото facebook.com/UA.KyivPolice

"Ювенальні поліцейські спільно з представниками служби у справах дітей та сім’ї ухвалили рішення про вилучення дитини з родини. Наразі дівчинка знаходиться під наглядом лікарів", - зазначили у відомстві.

Вирішується питання про внесення відомостей про інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Цікаві новини Києва - що варто прочитати

1 лютого стало відомо, що в Києві на території Дніпровського району пролунав вибух в квартирі, розташованій в одній з багатоповерхівок.

Вибух у Києві пролунав на вул. Райдужній на дев'ятому поверсі, унаслідок інциденту повилітали вікна, а також постраждав і був госпіталізований 56-річний чоловік - він отримав опіки. Правоохоронці дізналися, що у житлі вибухнув самогонний апарат.

Вас також можуть зацікавити новини: