Чоловік внаслідок інциденту сильно не постраждав \ фото REUTERS

На залізничній станції "Київ-Пасажирський" чоловік намагався застрибнути в потяг, що вже рушив, але через дії провідника ледь не впав на колії.

Читайте такожЗастрягли колеса візочка: у Дніпрі півторарічну дівчинку збив потяг (відео)Про це йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1". "Це відео з'явилося напередодні у фейсбук-спільноті "Київ Оперативний". Автор відео спочатку знімає свого товариша, а потім різко переводить камеру ліворуч. Там у вагон, що вже почав рух, намагається застрибнути чоловік. На заваді став провідник, який кидає сумку пасажира просто в нього, через що той падає на перон. Чути, як потяг починає гальмувати", — йдеться у сюжеті "Сніданку".

Далі видно, як до чоловіка одразу підбігли інші люди. Він сильно не постраждав. Але пасажир дивом не впав під колеса потяга. В коментарях під відео люди засуджують переважно пасажира.

На сайті Укрзалізниці в розділі "Пасажирам" викладено правила безпеки. У пункті 2.4 чітко написано: пасажирам забороняється заходити у вагон і виходити з вагона під час руху поїзда. "Тобто пасажир в цьому випадку — порушник. Та чи так має діяти провідник? Чи має він викидати сумку людини і, фактично, виштовхувати з вагону? Можна припустити, що провідник на столичному вокзалі вирішив потяг не затримувати...", — йдеться у сюжеті. 

"Сніданок" звернувся до "Укрзалізниці" за роз'ясненнями. Там пояснили, що наразі триває службове розслідування і вже сьогодні, 10 вересня, пообіцяли оприлюднити його результати. 

Обережно, на відео нецензурна лайка!

Новини, які можуть вас зацікавити: