Жительці Запорізької області оголошено підозру у знущанні з тварин, створенні та розповсюдженні порноконтенту / фото Pixabay

У Запорізькій області 24-річній жительці с. Вільнокурянівське оголошено підозру у знущанні з тварин, створенні та розповсюдженні порноконтенту.

Про це повідомляє Департамент кіберполіції Національної поліції України.

Читайте такожНа Дніпропетровщині засудили подружжя, яке два роки знімало порно із донькою

Відео дня

За даними правоохоронців, дівчина знімала та викладала у соцмережі відео зі сценами знущань із тварин та відео порнографічного характеру.

«Частину з цих роликів вона продавала на тематичних форумах. Коштував один такий відеоматеріал близько 2 тисяч гривень. Решту контенту підозрювана викладала у соцмережі для вільного доступу. Також встановлено, що дівчина знімала відео «під замовлення», - йдеться у повідомленні.

В оселі дівчини правоохоронці провели обшук. За результатами вилучено комп’ютерну техніку, жорсткі диски, мобільні телефони та банківські картки. В рамках розслідування кримінального провадження слідчий призначив експертизи вилучених аудіо та відеофайлів.

Зазначається, що на підставі висновків першої експертизи зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до злочинної діяльності.