За даними поліції, на ринку була спроба розбійного нападу / скріншот з відео

У передмісті Одеси на промтоварному ринку «7-й кілометр» невідомі в масках влаштували стрілянину в магазині, поранивши двох осіб.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, сьогодні вранці до магазину тканин на промтоварному ринку зайшли невідомі в масках і здійснили кілька пострілів. Стріляли у співробітників магазину, за припущенням, з травматичної зброї.

У результаті поранення зазнали двоє чоловіків.

«Їм надається медична допомога, їх доставили до лікарні. А самі правопорушники сіли в свої автомобілі і поїхали. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група», - повідомили в управлінні.

Обставини події і підозрювані встановлюються.

Як повідомляють у соціальних мережах очевидці інциденту, вони бачили, як територією ринку йшла група чоловіків, деякі з них були закривавлені. У руках у них були біти й арматура.

«Вони почали бити шибки магазину МЕГА TEX і машини, які стояли поруч», - повідомили очевидці, припустивши, що це «розбірки між конкурентами».

Люди також оприлюднили відповідний відеозапис.

Довідка УНІАН. ТОВ «Промтоварний ринок» («7-й кілометр») - найбільший оптово-роздрібний промтоварний ринок у Європі. Розташований у смт Авангард Овідіопольського району на Одещині. На ринку працюють близько 60 тисяч осіб, функціонують 15 тисяч торговельних і складських об'єктів (крамниці, павільйони, контейнери, склади), 8 автостоянок. Ринок відвідують близько 200 тисяч людей на день.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня у Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною за участю близько 100 осіб, пов'язаний з розподілом міжміських пасажирських перевезень.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Читайте такожРозбірки у Броварах: 20 учасників перестрілки взяли під варту

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що після стрілянини у Броварах будуть зроблені кадрові висновки щодо поліції Вінницької області, оскільки у конфлікті брала участь велика кількість людей з мисливською зброєю з цього регіону.

Керівництво Нацполіції відсторонило Педоса від виконання обов’язків, його заступника – начальника кримінальної поліції області та керівника оперативної служби звільнило з посад.

1 червня Клименко представив нового начальника Головного управління Нацполиции у Вінницькій області Івана Іщенка, який змінив на цій посаді Педоса.