Тетяна Осадча скаржилася на чоловіка правоохоронцям, але потім не дала хід справі про насильство, з'ясували журналісти / Скріншот

У Києві 8 червня 34-річна зірка шоу "Панянка-селянка" Тетяна Осадча подзвонила у поліцію й поскаржилася на домашнє насильство з боку чоловіка – 50-річного Миколи Балашова.

Правоохоронці приїхали, склали протокол на чоловіка, проте пізніше справа "померла", і вже у серпні Балашов вбив Осадчу, повідомляє Obozrevatel з посиланням на свої джерела.

За відомостями видання, на початку червня копи, які приїхали на виклик про домашнє насильство, розвели чоловіка та жінку по різних кімнатах, дотримали формальностей, проте пізніше "матеріали було списано".

Відео дня

"...для вирішення конфліктної ситуації залучили співробітників підрозділу "Поліна" – це такі мобільні групи з протидії домашньому насильству. На чоловіка Тетяни... склали протокол, але у підсумку справа "померла"...", – дізналися журналісти.

Співрозмовник вважає, що швидше за все, хід справі вирішила не давати сама постраждала, оскільки і у неї, і у чоловіка був непростий характер, і вони якось уживалися – було "таке кохання".

Джерело додало, що Балашов у 1990-х був судимий – отримав термін за вимагання. Чоловік переніс інсульт. Після інсульту Балашов невиразно розмовляє.

Микола Балашов був судимий, дізналися журналісти / фото obozrevatel.com

Знайомі загиблої поділилися, що Осадча познайомилася з Балашовим кілька років тому. Жертва – корінна мешканка Києва, вона виросла на Троєщині, а її чоловік з Харкова й переїхав до столиці навесні. У Балашова є квартира в Харкові, він її здав в оренду.

Осадча і Балашов жили на Оболонському проспекті в одному з багатоповерхових будинків. Офіційно стали чоловіком і дружиною у червні.

За словами сусідки, в сім'ї були скандали, чоловік міг вдарити дружину, і вона тікала до сусідів, щоб сховатися.

Читайте також"Різкий крок після приходу копів": у Києві звинувачений у насильстві хлопець вистрибнув з восьмого поверху"...Чоловік її теж шалено любив, але ключове тут – "шалено". Потім вбив", – поділилася співрозмовниця.

Осадча була знайдена вбитою у квартирі 6 серпня. Балашов кілька разів ударив її ножем, а потім пішов – залишив помирати у квартирі.

Джерело поділилося, що у чоловіка були порізані руки. Балашов вийшов на вулицю з порізаними руками та закривавлений, і перехожі викликали швидку.

Медики допомогли Балашову й викликали правоохоронців. Копам, що приїхали, чоловік сказав, що під час сварки поранив дружину.

Співрозмовник зазначив, що у квартирі жінку знайшли мертвою, а поруч був ніж.

Біля вбитої Тетяни Осадчої знайшли ніж, з'ясували журналісти / фото kyiv.npu.gov.ua

Раніше ЗМІ писали, що Микола Балашов перерізав горло Тетяні Осадчій, а потім вийшов на вулицю і попросив першого зустрічного викликати правоохоронців.

Правоохоронці розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство). За вбивство однієї людини загрожує до 15 років в'язниці.