Унаслідок ДТП сьогодні на Дніпропетровщині загинули три особи, дізналися журналісти / колаж УНІАН зі скріншоту й фото t.me/onekrua

У Дніпропетровській області сталася моторошна смертельна аварія за участі маршрутки - транспортний засіб вилетів з дороги й перевернувся.

ДТП на Дніпропетровщині трапилося на трасі Дніпро - Павлоград, загинули три особи, повідомляє "Перший Міський. Кривий Ріг" у Telegram. За його відомостями, унаслідок аварії постраждали мінімум 14 осіб, і серед них є неповнолітні.

Вже відома можлива попередня причина аварії - водієві маршрутки не вдалося впоратися з керуванням на великій швидкості, оскільки перед ним почав розвертатися вантажний автомобіль.

Відео дня

Унаслідок аварії у Дніпропетровській області загинули три людини, дізналися журналісти / фото t.me/onekrua

Важливі новини України - сьогодні це варто знати

Наприкінці лютого в села Словіта Львівського району на трасі Тернопіль - Львів в аварію потрапив мікроавтобус з тілами військовослужбовців, яких везли з фронту. 

Автівка зіткнулася з ВАЗ 2109, унаслідок ДТП загинули три особи, а ще стільки ж людей отримали травми. За відомостями правоохоронців, водій ВАЗу був у стані алкогольного сп’яніння.

Вас також можуть зацікавити новини: