У парку атракціонів у Краматорську стався нещасний випадок / Краматорськ 24

У Краматорську в парку "Ювілейний" стався нещасний випадок на атракціоні "Голка". Через недбалість оператора одна постраждала отримала сильні забої ніг. 

Читайте такожУ Пітері 6-річний хлопчик зламав собі хребет під час квесту

Про це повідомляє "Краматорськ 24". Подія сталася ввечері 8 травня. 

Відео дня

"Голка" являє собою подобу механічної гойдалки висотою в 30 метрів.

На відео з місця подій можна бачити, що гондола з людьми набирає висоту, а потім падає вниз. При цьому вона врізається в металеві ступені.

Повідомляється, що на місце викликали поліцію і швидку. Однак після інциденту на "Голці" продовжили катати людей, немов нічого не сталося. 

За попередніми даними, нещасний випадок став результатом грубої недбалості оператора - він нібито працював другий день і забув прибрати металеві сходи під атракціоном.

В адміністрації парку заявили, що інцидент стався на атракціоні приватного підприємця, який орендує майданчик.

"На території парку "Ювілейний" працюють не лише комунальні атракціони, а й приватні. Вимоги з питань безпеки до всіх однакові, як до комунальних, так і до приватних атракціонів. Коли відбувається якась поломка з наслідками то атракціон зупиняють. Після того як поліція провела розслідування жодних заборон на зупинку даного атракціону не послідувало. Батьки постраждалої приватному підприємцю претензій не пред'явили", - розповіли в адміністрації.

У прес-службі поліції повідомили, що ведуть за даним фактом розгляд. 

"Недбалість або випадковість - буде встановлено в рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст. 271 КК України (Порушення вимог законодавства з охорони праці)», - уточнили правоохоронці. 

Директор міських парків Віктор Маринин розповів виданню "Гуртожиток", що інцидент став результатом грубого порушення правил експлуатації та техніки безпеки на атракціоні. Оператор "Голки" вийшов того вечора на підміну постійному співробітнику, і допустив помилку. 

За його словами, постраждала отримала сильні удари ніг. На місце події приїхали батьки дівчини, і, після спілкування з господарем "Голки", заявили, що претензій до підприємця не мають.

Вас також можуть зацікавити новини