Вирішується питання про його затримання та обрання зловмиснику запобіжного заходу / lv.npu.gov.ua

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до зґвалтування хлопчика у Львові.

Про це повідомляє ГУНП у Львівській області.

18 червня о 12:40 до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син.

Відео дня

Читайте такожУ Києві вибухнула електровишка, момент потрапив на відео

До розшуків дитини були задіяні співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції, патрульні поліцейські та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що на вулиці  невідомий чоловік покликав його у парк нібито допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій. Там, у парку, дитину було зґвалтовано.

До встановлення особи та затримання зловмисника були задіяні оперативники, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова. Вирішується питання про затримання його у порядку ст. 208 ККУ та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Як повідомляв УНІАН, поліція Сумщини перевіряє інформацію про виявлення боєприпасів в автомобілі Конотопського міського голови Артема Семеніхіна.