У Маріуполі хлопець заради лайків кидав сокиру з балкона / фото dn.npu.gov

У Маріуполі Донецької області тіктокер задля "вірусного" відео для соцмереж кидав з балкона сокиру. Поліція вже знайшла блогера.

Про це повідомляє Нацполіція.

Інцидент стався 1 лютого. Хлопець опублікував у соцмережах ролик, на якому він кидає сокиру з балкона багатоповерхівки на подвір'я. Відео викликало хвилю негативу у мережі.

Ймовірно, хлопець хотів вцілити у дерево навпроти будинку, але сокира пролетіла повз. На щастя, у момент небезпечних зйомок під вікнами нікого не було.

Поліцейським тіктокер зізнався, що хотів зняти "вірусне" відео для соцмереж. Він також додав, що не мав на меті комусь заподіяти шкоду, а лише хотів "пожартувати".

"Я викинув сокиру у вікно, щоб зняти відео в TikTok. Я розумію, що я неправий, і я дуже перепрошую", – сказав він.

Поліцейські склали адмінпротокол щодо 21-річного хлопця за дрібне хуліганство. Йому загрожує покарання від штрафу до виправних робіт та адміністративного арешту.

Читайте такожПутінські пропагандисти RT збираються доносити світові свою "правду" за допомогою вірусного відеоЯк повідомляв УНІАН, раніше студентка з Києва вирішила стати новою зіркою мережі, але навряд чи вона підозрювала про те, що отримає настільки велику "порцію слави". Дівчина поміркувала про війну на Донбасі та прокоментувала інформацію про можливе вторгнення РФ в Україну. Крім цього, вона заявила, що підтримує самопроголошені "ЛНР і ДНР".

Також вас можуть зацікавити новини: