Співробітникам ДержНС довелося зламувати вхідні двері квартири, яку знімав американець / фото " Київ Оперативний"

У Печерському районі Києва громадянин США на ім'я Майк жорстоко розправився з повією, яка виявилася матір'ю п'ятьох дітей.

Про це повідомляє "Київ Оперативний". Також факт вбивства підтвердили ТСН.uа у прес-службі Печерського райуправління поліції Києва.

Читайте такожУ Києві викрили банду вербувальників, які передавали українців наркоділкам в Росії

Відео дня

Інцидент стався минулої ночі на вулиці Філатова, 1/22. Відомо, що американець, який винаймав квартиру за вказаною адресою, викликав вночі повію. Але вона через кілька годин так і не вийшла від клієнта. Це насторожило сутенера, і він спробував зламати дверний замок.

"Вранці до дверей підійшов сусід і викликав поліцію. Тоді за дверима пролунав голос Майка, який почав просити про допомогу. Говорив, що йому погано, що він задихається і йому треба в лікарню", - повідомляє "Київ Оперативний".

Пізніше на квартиру приїхали господарі з документами і бійці ДСНС, які і зламали двері.

"Майка відвезла швидка. Через годину господарі за диваном виявили труп повії. Виявилося, що іноземець її задушив", - йдеться в повідомленні.

З лікарні Майк втік, а ввечері його вдалося затримати в аеропорту.

Жорстоко вбитою повією виявилася мати п'ятьох дітей.

Увага! На фото присутня сцена насильства, тому воно не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18 років, вагітним жінкам і людям зі слабкою психікою!!!

Жорстоко вбитою повією виявилася мати п'ятьох дітей / фото "Київ Оперативний"

Новини на тему:

На Київщині 15-річного хлопця підозрюють у вбивстві 12-річної дівчинки.

В Одеській області затримано чоловіка, який 6 серпня кинув гранату в своїх знайомих, які приїхали з Вінницької області, що призвело до їх поранення.

В одній з київських квартир знайшли загиблих чоловіка з жінкою. Вона лежала в ліжку під простирадлом, а її чоловік – закривавлений, на підлозі, з перерізаним горлом.