Загиблі мали бізнес, були заможними / Фото ua.depositphotos.com

У Києві в одній з квартир багатоповерхівок знайшли померлих чоловіка з дружиною. Жінка лежала в ліжку під простирадлом, а її чоловік – скривавлений, на підлозі, з перерізаним горлом.

Тіла пролежали у квартирі кілька діб, повідомляють Факти ICTV.

Замки на дверях довелося ламати, бо 57-річна Алла та 63-річний Володимир мешкали лише удвох. За словами сусідів, подружжя мали забезпечене життя. Мали кілька квартир, здавали в оренду торгові кіоски.

Відео дня

Читайте такожУ Дніпрі чоловік посеред вулиці побив жінку до непритомного стану (відео 18+)

Біля загиблих знайшли передсмертну записку. У ній голова родини Володимир зізнається, що пошматував свою дружину та зараз вб’є себе. Просить спалити їхні тіла та поховати прах на Байковому кладовищі.

Причину Володимир теж назвав у записці. Виявляється, у подружжя не було дітей і через це вони все життя дуже страждали. На схилі літ у пари лишилася тільки одна мрія: щоб їх поховали в один день.

Останні слова у листі – "зая, ми дочекалися". Після смерті господарів відкрили два кримінальних провадження: навмисне вбивство та самогубство, але й інші версії перевірятимуть.

Як повідомляв раніше УНІАН, у Кропивницькому знайшли повішеним 33-річного командира протипожежної роти військової частини А-1405 ЗСУ.