Ветеран батальйону Корнієнко Ігор Михайлович / фото facebook.com/AYDAR24

Вночі 22 травня у місті Вишгород під Києвом сталася сутичка між молодиками та двома чоловіками, внаслідок якої був застрелений колишній боєць батальйону «Айдар» Ігор Корнієнко. У скоєні вбивства поліція підозрює 16-річного хлопця, його затримали.

Про особу загиблого повідомили у батальйоні «Айдар». Про злочин розповіли у Нацполіції Київщини. 

Правоохоронці повідомили, що конфлікт стався о 3 ночі на центральній вулиці Вишгорода.

Відео дня

Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника у сумці зброю, вихопив її ви вистрелив у нього. Інший з компанії стрілка щосили ударив другого чоловіка, який після цього втратив свідомість. Нападники втекли. Прийшовши до тями, травмований чоловік викликав поліцію.

Читайте такожСмерть Давиденка: у групі "Довіра" не вірять у версію про самогубство

Водночас від отриманого вогнепального поранення 45-річний житель Вишгорода помер на місці. Його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. Правоохоронці вилучили на місці події автомат МКМ-072СБ та набої.

Поліцейські кажуть, що затримали усіх учасників інциденту. Ними виявилися четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець. 

«Серед затриманих — 16-річний неповнолітній, який ґрунтовно підозрюється у навмисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Зловмисник тимчасово проживає на Сумщині», — йдеться у повідомленні. Затриманому оголосили про підозру у скоєні навмисного вбивства, йому загрожує до 15 років в'язниці.

Також вирішується питання щодо оголошення підозри за скоєне хуліганство іншим фігурантам злочину. Триває слідство, поліція встановлює свідків події.